Det finns många barnvagnar idag och det kommer fler och fler märken på marknaden. Produkter som alltid gör bra ifrån sig i olika barnvagnstest är barnvagnar av märket Bugaboo.

Bugaboo barnvagnar

Bugaboo är ett holländskt barnvagnsmärke som inger en känsla av lyx men även mobilitet och smidighet. Deras mål är att ge mobilitet och rörlighet till föräldrar oavsett hur stort eller litet bbugabooarnet är. Det innebär att deras barnvagnar finns i olika utföranden och modeller och de är i regel stöttåliga. Många barnvagnar från Bugaboo är utmärkta om man lever ett aktivt liv och vill fortsätta med det även som förälder.

Designen på Bugaboo-vagnarna gör att man kan ta sig fram i sand, i snö, i stenig terräng, på gräs och på asfalt utan några problem. Barnvagnarna från Bugaboo är skapta att tåla mycket men samtidigt ge absolut komfort och säkerhet för barnet. Hjulen är starka och handtaget är stabilt och går att höja och sänka. Det gör att hela familjen kan köra barnvagnen och att föräldrar inte blir lika bundna som de annars blir med barnvagnar som har mindre rörlighet.

Olika utföranden

Olika personer vill att barnvagnen ska se ut och fungera olika och detta är något som Bugaboo har tagit fasta på. Detta har gjort att de har tagit fram olika modeller och utföranden på barnvagnarna. De har barnvagnar för alla åldrar så det finns alltid något som passar ens tycke och smak. Samtliga barnvagnar är också framtagna med hjälp av läkare som är specialiserade på barn i olika åldrar och vad barnet behöver fysiologiskt. Detta säkerställer att barnvagnen är utformad för att ge barnet den bästa starten i livet.

Eftersom Bugaboo finns i så många olika utföranden och är så pass användbar så är det en barnvagn som fler och fler föräldrar använder sig av. Är man aktiv och vill fortsätta vara aktiv så är Bugaboo ett av de bästa märkena på marknaden och de placerar sig alltid högt i olika barnvagnstester.