Spelkanaler på youtube

Idag när spelandet är så pass stort så finns det många som väljer att lägga upp olika spel och spelsekvenser på Youtube via sina spelkanaler. Det kan vara för att ge spridning av sitt spelande och sin spelkanal om man som spelare väljer att stream.

Att ha spelkanaler

För att ha spelkanaler spelkanalerså krävs det givetvis ett medlemskap på youtube, vilket är relativt lätt att skapa och sedan att man tycker om att spela. Om man spelar och spelar in ens spelande så kan man sedan ladda upp delar på spelkanalerna och länka till sin stream eller bara för att visa andra hur man gör i olika spel, tips och tricks. Det kan vara lite jobb då man kan behöva klippa i videorna, lägga till text eller tala så att tittaren förstår vad som händer. Man måste också tänka på bakgrundsmusik när man spelar då youtube är hårda på copyright och videos kan tas ner eller ljud kan tas bort om man har populärmusik igång i bakgrunden när man spelar.

Titta på spelkanaler

Det är många spelare som väljer att följa och titta på spelkanaler på youtube. Det kan vara för att man är intresserad av ett spel, följer en viss spelare eller vill ha tips och råd på hur man klarar spel, hittar genvägar och så vidare. Det är många fler som följer spelkanaler på youtube och tittar på olika videos än vad det finns personer som har kanalerna själva. Det kan vara lärorikt att titta på spelkanaler om casinospel och betting.

Väldigt vanligt

Om man är intresserad av spel av olika slag så är det oerhört vanligt att man antingen har en spelkanal eller tittar på olika spelkanaler. Detta för att man hela tiden, vill bli en bättre spelare och klara av så mycket av ett spel som möjligt. Spelare hjälper varandra med olika spel och att ha en spelkanal är ett sätt att hjälpa andra på.